Kapittel/Chapter 1 – Madeleine er ulydig/Madeleine misbehaves

«Madeleine! Du skulle rydde på rommet ditt!» Kristin ropte på Madeleine. Hun var så innmari lei av å måtte mase på at Madeleine skulle rydde rommet sitt. Jenta var 18 år og gjorde absolutt ingen ting i huset. Hun fikk ikke svar. Hun trampet ned trappen til kjellerstuen og rev opp døren. «MADELEINE!» Nå var hun skikkelig sinna. Jenta satt i sofaen ikledd et lite mini-skjørt og en tynn singlet og så på TV. Hun gadd ikke en gang å se på henne når hun kom inn. «Jeg har bedt deg en million ganger om å rydde rommet ditt. NÅ er det NOK!» Hun gikk bort å skudde av TV-en. «ÅÅRRRHHG! MAMMA!» Madeleine reiste seg i sinne. «Du er så innmari teit!» Madeleine stormet ut og sprang opp på rommet sitt.

Kristin åpnet døren til rommet til Madeleine. «Du blir her inne til du har ryddet rommet ditt!». Hun smalt igjen døren. Hun hentet nøkkelen fra badet og låste Madeleine inne på rommet. Hun kunne høre Madeleine trampe rundt inne på rommet og kaste ting rundt. Kristin syns Madeleine oppførte seg barnslig og var begynt å bli lei av raseri utbruddene hennes. Hun visste ikke hva hun skulle gjøre lenger.

Madeleine trampet rundt på rommet. Moren var så innmari teit! Hun gadd bare ikke rydde rommet sitt. Hun likte det akkurat slik som det var. Hun pustet dypt inn noen ganger for å roe seg ned. Så åpnet hun skuffen sin med tusjer. Var ikke moren fornøyd med rommet hennes nå, så skulle hun virkelig få se hvordan det kunne bli. Hun gikk bort til veggen og åpnet den svarte tusjen og begynte å tegne. Hun tegnet og tegner i flere timer. Så kjente hun plutselig at hun måtte tisse. Hun gikk bort og hamret på døren. «MAMMA! Jeg må på do!» Hun ventet på et svar, men det kom ikke. Hun ropte igjen og hamret hardere. Ingen svar. Nå måtte hun virkelig tisse! Om moren ikke kom og åpnet døren snart kom hun til å tisse på seg. Hun banket og ropte, men ingen svar.

Kristin hørte Madeleine, men hun hadde ingen planer om å åpne døren før rommet var ryddet. Hun tvilte på at Madeleine var ferdig. «MAMMAAAAA!» Hun hørte Madeleine rope igjen. Hun hadde hørt på det i fem-seks minutter nå. Til slutt reiste hun seg og gikk opp i gangen. Hun stoppen foran døren til Madeleines rom. «Er du ferdig å rydde?» Kristin var streng i stemmen. «Neii, men jeg må så innmari på do! Jeg holder på å tisse på meg!» Madeleine holdt på begynne å gråte nå. Men moren åpnet ikke døren og nå kunne hun høre moren gå bort fra døren.

Madeleine var forvilet. Hun visste ikke hva hun skulle gjøre. Hun tok noen steg inn i rommet. Nå var det for sent. Tissen sildret ned de nakne lårene hennes. Det dannet seg en stor dam midt på gulvet. Trusen hennes var søkk våt. Madeleine skammet seg fryktelig. Hun satte seg rett ned på gulvet med et plask. Hun trakk knærne opp under seg og la hodet i hendene og begynte å gråte. Etter noen minutter tørket hun tårene og så seg rundt. Så begynte hun å flire lurt. Dette skulle moren jammen få igjen for! Hun begynte å plaske rundt i tissen sin og det sprutet ut over alt…

Kristin forventet at Madeleine skulle fortsette å hamre på døren, men det ble helt stille. Etter en stund begynte hun å lure på hva som stod på. Hun reiste seg opp og gikk opp til rommet til Madeleine. Hun satte nøkkelen i døren og åpnet opp. Madeleine snudde seg mot døren når den ble åpnet. Hun så på moren og lo enda høyere og plasket enda mer! Synet av Madeleine sitte leende i en dam av urin og plaske rundt i et rom med vegge fullstendig ødelagt av tegninger var siste dråpen. Hun smelte igjen døren og gikk bestemt mot utgangsdøren. Skulle Madeleine oppføre seg som en baby, så skulle hun jammen få være en baby.

Kapittel/Chapter 2 – Madeleine blir puttet i bleier/ Madeleine is put in diapers.

Legg igjen en kommentar