Kapittel/Chapter 2 – Madeleine blir puttet i bleier/ Madeleine is put in diapers.

«Ding-ding!» Det var vekkerklokken til Madeleine som ringte. Hun slengte av seg dynen og gikk bort til skapet sitt. Det var rent på gulvet nå. Moren måtte ha vasket det opp mens Madeleine sov. Hun åpnet truseskuffen sin. Hun blinket to ganger, hun kunne ikke tro sine egne øyne! Alle trusene hennes var borte og byttet ut med bleier! «Maaaammaaaa!» Hva i alle dager hadde moren tenkt på? Kristin kom inn på rommet til Madeleine. «Ja?» Hun ventet på at Madeleine skulle fortsette. «Hvor er trusene mine?!» Madeleine så en smule panisk ut. «Jeg har byttet de ut. Du skal bruke disse inntil du slutter å oppføre deg som en baby.» Madeleine tok om en av bleiene. «Men disse er skikkelig tykke! Alle kommer til å se at jeg har bleie på meg!» Hun kunne ikke tro at moren kunne gjøre dette mot henne. Kristin så på Madelene, så snudde hun seg uten og si noe. Hun gikk bort til skapet og fant frem et antrekk til Madeleine. «Her. Dette er det du skal gå med i dag og hverdag frem til du er klar for å begynne å oppføre deg.» Madeleine så på klærne moren holdt i hendene. Det var det korteste mini-skjørtet hun eide og en kort topp som bare gikk ned til navlen. Det antrekket kom ikke til å skjule bleien hennes i det hele tatt.

«Legg deg ned på sengen.» Kristin kommendrete Madeleine og pekte mot sengen. Madeleine gjorde motvillig som hun fikk beskjed om. Moren dro av henne den brukte trusen. Madeleine rødmet. Hun syns det var flaut å ligge splitter naken på sengen og bli vasket av moren i en alder av 18 år. Kristin vasket og pudret Madeleine. Så løftet hun opp beina hennes og lirket bleien under henne. Hun var veldig fornøyd med valget av bleier. Madeleine kom virkelig til å være ydmyket av å gå med disse. Det var de tykkeste bleiene hun fant på butikken. I tillegg hadde de søte bilder av teddybjørner og lekeklosser. Hun festet bleien stramt rundt den runde rumpa til Madeleine og bad henne om å reise seg og kle på seg klærne hun hadde funnet fram. Så gikk hun ned på kjøkkenet.

Madeleine kledde motvillig på seg klærne moren hadde funnet frem. Hun så seg i speilet. Det var helt umulig å ikke se at hun hadde på seg bleie. Hun sukket og gikk ned på kjøkkenet. Faren satt på enden av bordet med en kaffekopp og leste en avis. Han så opp i det Madeleine kom inn. «God morgen, lille venn,» sa han og fortsatte å lese avisen. Madeleine satte seg ned ved bordet. Moren kom bort til henne. I hendene hadde hun en tutekopp med vann, en babyskål med babygrøt og en smekke med hello kitty-mønster. Hun satte fra seg koppen og grøtskålen. Hun festen smekken på Madeleine og satte seg ved siden av henne og begynte å mate Madeleine, mens hun snakket baby språk til henne.

Etter at Madeleine hadde spist opp var det tid for å dra til skolen. Hun gikk ut i gangen for å ta på seg sko og jakke. Moren kom etter henne. Kristin løftet opp en lyserosa stellebag. «Her. Denne tar du med deg. Jeg har fyllt den med bleier, babypudder, våtservietter, en babyskål og grøt.» Hun gav vesken til Madeleine. «Jeg kommer innom skolen i matpausen i dag for å skifte på deg og gi deg mat.» Kristin måtte forsikre seg om at datteren ikke kledde seg om idet hun gikk ut døren. «Vi kommer til å gjøre dette hver dag inntil du har ryddet rommet ditt og lært deg å oppføre deg.» Kristin så på Madeleine, så tok hun frem to rosa hårstrikk og satte opp håret til Madeleine i musefletter. «Sånn. Nå er du klar. Kom deg av gårde nå.»

2 tanker på “Kapittel/Chapter 2 – Madeleine blir puttet i bleier/ Madeleine is put in diapers.

Legg igjen en kommentar